AlumnEI
Menu

2012-02-29: De kracht van verhalen.

By AlumnEI In blogs Martine On 2012-02-29


Wat zijn verhalen toch geweldige instrumenten om iets duidelijk te maken. Herken je de situatie waarin iemand aan je vraagt wanneer je nou eigenlijk een coach of counselor inschakelt? Normaal gesproken leg ik altijd geduldig uit dat je soms een steuntje in de rug nodig hebt als je wilt groeien en ontwikkelen of wanneer je een probleem hebt waar je alleen zo snel niet meer uitkomt. Het lukt me altijd wel om de rol die wij als coach/counselor hebben uit te leggen maar het blijft lastig om aan te geven op welk moment iemand besluit hulp te vragen. Sinds kort heb ik daar iets moois voor gevonden. Ik vertel de mensen het verhaal van “de spijker”. Als die maar genoeg prikt en schuurt. Iedereen snapt direct wat ik bedoel, verdere uitleg is niet meer nodig. Lees verder …


COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul denlac
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.