AlumnEI
Menu

2015-09-11: Een mooie heisessie in een mooie omgeving.

By AlumnEI In blogs Martine On 2015-09-11


Het is vrijdagmiddag 11 september en ik rijd het prachtige landgoed Klein Groevenbeek in Ermelo op, waar we voor vrijdagavond en zaterdag een eerste heisessie met het AlumnEI-team (AlumnEI-commissie) hebben gepland. Ons AlumnEI-platform bestaat inmiddels bijna 6 jaar. Een mooie aanleiding om een moment te nemen om terug te blikken en vooruit te kijken. Wat is er allemaal gebeurd in die tijd? Welke activiteiten hebben we ontplooid en hoe zijn die door jullie, onze AlumnEI-leden, ontvangen? Hoe tevreden zijn wij zelf daarover? Wat zou er anders/beter kunnen? Hoog tijd dus om van onze vaste maandelijkse skype vergaderingen af te wijken en tijd uit te trekken voor een brainstormsessie op een bijzondere locatie. Lees verder …


COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul denlac
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.