AlumnEI
Menu

2017-01-20: E-coaching, de kracht van woorden …

By Pierre Linssen In blogs Pierre On 2017-01-20


Er zijn van die dagen dat een heleboel zaken niet helemaal lopen zoals je eigenlijk zou willen. Soms vallen deze gebeurtenissen samen met de 13e van de maand of nog erger: met de 13e van de maand èn op de laatste dag van de werkweek, ergo: dan heb je dus de welbekende combinatie van vrijdag de 13e te pakken.

Een persoonlijke bof-ervaring
Laat mij nou eens breken met deze vrijdag de 13e traditie van malheur en je vertellen dat het ook anders kan en dat ik juist op die dag (vrijdag 13 januari 2017) er opeens achter kwam dat ik helemaal vergeten was om me uiterlijk 10 jan. aan te melden voor een webinar over e-coaching dat op woensdag 18 januari speciaal voor AlumnEI-leden wordt georganiseerd. Foei Pierre! Met enige schroom, met knikkende knieën en met het schaamrood op de kaken, lees verder …


COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul denlac
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.