AlumnEI
Menu

2017-03-25: Je script kun je herschrijven.

By AlumnEI In blogs Monique On 2017-03-25


Op 25 maart jl. vond onder de bezielende leiding van Marian Timmermans van de TA-Academie een AlumnEI-workshop over Transactionele Analyse (TA) plaats. De opkomst was nog nooit zo hoog. Maar liefst 63 mensen hadden zich aangemeld en daarmee werd eens te meer duidelijk dat het thema TA erg populair is
onder onze vakgenoten.

Naast een korte uitleg van de begrippen, zoals scriptbesluit, de verschillende ego-toestanden (ouder, volwassene en kind), werd er vooral geoefend. Doen in het hier en nu, is dan ook een sterk aspect binnen de TA. Vooraf hadden de deelnemers een vragenlijst ingevuld over de eigen communicatiestijl / ego-toestanden. De uitkomst van deze test hebben we in drie-tallen besproken en dat leidde bij mij weer tot mooie nieuwe inzichten. Lees verder …


COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul denlac
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.