AlumnEI
Menu

2018-06-23: Inspiratiedag, Coachen in de Natuur.

By Pierre Linssen In blogs Pierre On 2018-06-23


Zaterdag 23 juni 2018. Het is volop zomers weer. Eigenlijk logisch want de kalender-zomer is net begonnen en de dagen zijn momenteel op z’n langst. Maar eigenlijk heeft deze zomer zich dit jaar al bijna 2 maanden onafgebroken van zijn beste kant laten zien met temperaturen die regelmatig boven de 25 graden Celsius liggen. Landgoed de Horst ligt er, ondanks de relatieve droogte van de afgelopen maanden, fantastisch en uitnodigend bij. Een ideale locatie voor een dagje “Coachen in de Natuur”. Onder de bezielende leiding van Hilde Backus is ‘s ochtends met name aandacht besteed aan de theoretische context en de middag bood volop gelegenheid om de praktijk van wandelcoaching in de natuur te ervaren en te beleven. Lees verder …


COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul denlac
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.