AlumnEI
Menu

AlumnEI-leden

In het voorjaar van 2017 is ons AlumnEI-forum online gegaan. Het AlumnEI-forum is toegankelijk voor iedereen die een betaald AlumnEI-lidmaatschap heeft.

Een interessante spinoff van het AlumnEI-forum is de AlumnEI-ledenlijst. Via onze AlumnEI-ledenlijst kom je op eenvoudige wijze wat meer te weten over jouw mede AlumnEI-leden. Zo vind je overzichtelijk en heel snel doorzoekbaar aspecten als: contactgegevens, website, werkgebieden en doelgroepen, maar ook evt. specialisaties en kwalificaties.

En met dank aan Marianne Hulleman voor het idee: Je kunt zelfs op een kaartje met markers ontdekken en bekijken welke AlumnEI-leden er zoal bij jou in de buurt wonen. Handig om eens iets af te spreken voor intervisie of om samen naar een AlumnEI-event te gaan.

Nieuwsgierig geworden?
Wil jij ook de actuele AlumnEI-ledenlijst, AlumnEI-verjaardagen of de AlumnEI-kaart bekijken? Klik dan hier …
En dan inloggen (als je dat nog niet gedaan hebt) met dezelfde gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) die je nodig hebt om de informatie van onze workshops en webinars te bekijken.

Registreren voor AlumnEI-forum? klik dan hier …
Wil je ook je eigen pagina op het AlumnEI-forum zodat andere AlumnEI-leden jouw profiel kunnen bekijken en evt. contact met je kunnen opnemen of omgekeerd natuurlijk? Registreer je dan even voor het AlumnEI-forum.