AlumnEI
Menu

EI de Baak: Inspiratiedagen

Het Europees Instituut organiseert elk halfjaar, op de laatste zaterdag van elk semester, speciaal voor haar cursisten, een Inspiratiedag. Van 10 tot 16 uur wordt een thema-gerelateerd college gegeven waarbij tevens nadrukkelijk aandacht wordt besteed aan het toepassen van de behandelde stof. Deze Inspiratiedag is inclusief een smakelijke lunch en wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Tegen een kleine vergoeding, is deze dag tevens toegankelijk voor AlumnEI-leden en overige geïnteresseerden. En speciaal voor AlumnEI-leden, zullen van elke recente Inspiratiedag op deze pagina de beschikbare verslagen, sheets, blogs, etc. worden geplaatst.

Noteer alvast in je agenda: de inspiratiedagen van 2018 staan gepland voor 23 juni en 15 december. Nadere informatie volgt.

Met vriendelijke groet,
Heleen Hordijk, directeur
Europees Instituut de Baak

Inspiratiedag 16 december 2017
Merlijn Koch, co-auteur van “Zin kun je maken”, heeft een gave Inspiratiedag over het thema Zin(geving) in Coaching verzorgd.

Inspiratiedag 23 juni 2018
Hilde Backus, auteur van “Op weg naar plezier in je werk”, heeft een Inspiratiedag over wandelcoaching op basis van het thema Groei verzorgd.

Inspiratiedag 17 december 2016
Peter Bleumer heeft tijdens deze boeiende Inspiratiedag aandacht besteed aan de ins en outs van “mentaliserend coachen”.