AlumnEI
Menu

Welkom

Welkom op www.alumnei.nl, de eigentijdse website van het AlumnEI-platform van Europees Instituut de Baak, een van de meest toonaangevende coachings- en counselings-opleidingen in Nederland en België. Het AlumnEI-platform is begin 2010 in nauwe samenwerking met het Europees Instituut door een aantal oud-studenten van het Europees Instituut opgericht.

Regelmatig activiteiten
Momenteel wordt 3 keer per jaar, meestal in maart/april, september en november een speciale AlumnEI-middag georganiseerd waarbij telkens een specifiek thema of onderwerp centraal staat. Elke AlumnEI-middag wordt vervolgens afgesloten met een borrel, bij uitstek het moment om even bij te kletsen en/of om desgewenst eens lekker actief te netwerken. Er worden ook regelmatig interessante webinars georganiseerd en als AlumnEI-lid kun je – tegen een aantrekkelijk tarief – deelnemen aan de inspiratiedagen van het Europees Instituut. En last but not least: op www.alumnei.nl is heel wat handige en praktische informatie te vinden.

Meld je aan als AlumnEI-lid!
Als je, na je afstuderen, ook betrokken wilt blijven bij het Europees Instituut, goed op de hoogte wilt zijn en blijven van recente ontwikkelingen in het boeiende coachings- en counselings-vak en regelmatig contact wilt onderhouden met je oud-studiegenoten, dan vind je hier bijna alles van je gading. Ik kan iedereen een lidmaatschap van het AlumnEI-platform dan ook van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
namens Europees Instituut de Baak

Heleen Hordijk, directeur

COMPANY NAME
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia montes
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico vutario
  • Montes vutario lacus quis preambul denlac
  • Leftomato denitro oculus softam lorum quis
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix digit
  • Dualo fitemus lacus quis preambul patturtul
CONTACT US
Thank You. We will contact you as soon as possible.