AlumnEI
Menu

Welkom

Welkom op www.alumnei.nl, de eigentijdse website van het AlumnEI-platform van Europees Instituut de Baak, een van de meest toonaangevende coachings- en counselings-opleidingen in Nederland en Belgiƫ. Het AlumnEI-platform is begin 2010 in nauwe samenwerking met het Europees Instituut door een aantal oud-studenten van het Europees Instituut opgericht.

Regelmatig activiteiten
Momenteel wordt 3 keer per jaar, meestal in maart/april, september en november een speciale AlumnEI-middag georganiseerd waarbij telkens een specifiek thema of onderwerp centraal staat. Elke AlumnEI-middag wordt vervolgens afgesloten met een borrel, bij uitstek het moment om even bij te kletsen en/of om desgewenst eens lekker actief te netwerken. Er worden ook regelmatig interessante webinars georganiseerd en als AlumnEI-lid kun je – tegen een aantrekkelijk tarief – deelnemen aan de inspiratiedagen van het Europees Instituut. En last but not least: op www.alumnei.nl is heel wat handige en praktische informatie te vinden.

Meld je aan als AlumnEI-lid!
Als je, na je afstuderen, ook betrokken wilt blijven bij het Europees Instituut, goed op de hoogte wilt zijn en blijven van recente ontwikkelingen in het boeiende coachings- en counselings-vak en regelmatig contact wilt onderhouden met je oud-studiegenoten, dan vind je hier bijna alles van je gading. Ik kan iedereen een lidmaatschap van het AlumnEI-platform dan ook van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
namens Europees Instituut de Baak

Heleen Hordijk, directeur